Tuntologiksi?

Tuntologin koulutus on jatkokoulutus, joka tarjoaa mahdollisuuden oman osaamisen ja aiemman koulutuksen syventämiseen ja hyödyntämiseen niin kosmetologeille, hierojille, lähihoitajille ja terapeuteille kuin muillekin hoitotyötä tekeville.

Monelle hoitajalle erottautuminen muista sekä oman ammatti-identiteetin löytäminen voi olla hankalaa. Kouluttautumalla tuntologiksi oma osaaminen laajenee uuden hoitokonseptin hallinnan myötä. Tämä mahdollistaa myös erottautumisen kilpailua täynnä olevilla hyvinvointi- ja hoiva-alan markkinoilla.

Lue lisää koulutuksista

lisäkoulutuksella kilpailukykyä

Tuntologin koulutus tarjoaa mahdollisuuden oman osaamisen ja aiemman koulutuksen syventämiseen ja hyödyntämiseen. Monelle perinteistä hoitotyötä tekevälle yrittäjälle, kosmetologille ja hierojalle erottautuminen sekä oman ammatti-identiteetin löytäminen voi olla hankalaa, eikä riittävää erottautumista pääse syntymään.

Kouluttautumalla tuntologiksi laajennat osaamistasi ja vahvistat ammattitaitoasi. Tämä mahdollistaa myös erottautumisen kilpailua täynnä olevilla markkinoilla. Hoiva-alan henkilöstölle koulutus tuo lisäpalvelumahdollisuuden ja monipuolistaa työnkuvaa. Pääsyvaatimuksena on riittävä pohjatieto ja/tai käytännön kokemus. Kosmetologiopinnot tai hoitoalan tutkinnon suorittaneet hyväksytään suoraan koulutukseen.
Lue lisää alkavista koulutuksista

kouluttajina ammattilaiset

Kouluttajina toimivat osaavat ja kokeneet eri alojen ammattilaiset - erikoislääkäreitä, psykologeja, terapeutteja, kosmetologeja ja NLP-kouluttajia.

Koulutuksessa myös reflektiivisyys ja vuorovaikutus sekä kanssaopiskelijoiden tukeminen ovat keskeisessä roolissa, ja jokaisen opiskelijan antamilla näkemyksillä on huomattava merkitys koko koulutuksen ajan.

Tuntologikoulutuksen yhteydessä on myös mahdollista suorittaa tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto.

Lue lisää kouluttajista

KESYTÄ ARKI JA VARAA AIKASI HOITOIHIMME!